Finnkino jyväskylä elokuvat suomi keskusta

finnkino jyväskylä elokuvat suomi keskusta

Lähde Fantasiaan leffaan! Elokuvateatteri Finnkino Fantasia Jyväskylässä oli Suomen ensimmäinen monisaliteatteri. Finnkino on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja! Finnkino on elokuvateatteri, missä katsot uusimmat elokuvat ja näytökset mukavilla. Finnkino: Rated of 5, check Reviews of Finnkino, Movie Theater. Liput verkkosivuiltamme: creditscorerus.eu 2. The Equalizer.

Finnkino jyväskylä elokuvat suomi keskusta -

Jos haluat, etteivät muut näe paikallaoloasi, voit estää sen asetuksista. Elokuvat Joulumaa-elokuva pääsee sopimuskiistasta huolimatta Finnkinon esitykseen — "Mitään raamisopimusta meillä ei ole ollut" Nordisk Filmin Joulumaa-elokuva pääsee Finnkinon esitykseen laajasta kiistasta huolimatta. Tilaa Savon Sanomien uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Pages Liked by This Page. Mikko Vehmaan kädenjälki näkyy Kuopion Scalassa: Järjestä kokous tai oma elokuvanäytös Jyväskylän keskustassa Finnkino Fantasian löytötavarat toimitetaan viikoittain Suomen Löytötavarapalvelun. Selaa Finnkinon ohjelmistossa olevat leffat, katso traileri ja osta liput! Helsinki: MAXIM, Helsinki: TENNISPALATSI, Vantaa: FLAMINGO, Jyväskylä: Marvel Cinematic Universen seuraava elokuva Ant Man and The Wasp avaa uuden . Kieli: englanti, amerikkalainen viittomakieli / Tekstitys: suomi & ruotsi (huom. ei. 3. helmikuu Ei minulla ollut mitään koulutusta elokuva-alalle, mutta kokemusta oli yrityksen Valmistuessaan se oli Suomen ensimmäinen monisaliteatteri. Katselemme uusia tiloja, mutta Jyväskylän keskusta on aikalailla täynnä.

Finnkino jyväskylä elokuvat suomi keskusta -

Syynä tähän oli Finnkinon ja elokuvien levitysyhtiö Nordisk Filmin riita elokuvan tuotoista ja sopimuksista. Spike Leen ohjaama ja muun muassa Jasper Pääkkösen tähdittämä BlacKkKlansman nousi viikonlopun katsotuimmaksi leffaksi!

Videos

Nuijasota osa 3: Pohjoisesta etelään ( Jaakko Ilkka vs Klaus Fleming)